• Eмоционален лайфстайл модел в сегмента на малките автомобили
Със своята уникална

...
•	Eмоционален лайфстайл модел в сегмента на малките автомобили
Със своята уникална
Коментари Харесай

Taigo – първото компактно SUV-купе на Volkswagen с цифрови технологии и свързаност

• Eмоционален начин на живот модел в сегмента на дребните автомобили
Със своята неповторима каросерия в жанр SUV купе, самостоятелни акценти в дизайна (напр. Roof Pack, Design Package, Black Style Package, LED светлинна лента на предната решетка) и богата гама от лакови покрития, цветове и спомагателни благоприятни условия за съоръжение, новият Taigo се трансформира в пример за SUV в класа на дребните коли. По този метод той добавя настоящата продуктова гама на Volkswagen в пазарния сегмент A0 и включва спомагателни групи консуматори към потребителската публика на марката.
• Отлична деловитост и комфорт при ежедневна употреба
Новият Taigo е модел в дребния клас SUV и се отличава с по-висока позиция на седалките, отлична видимост от мястото на лидера и доста шир за пасажерите на задните седалки. Гъвкавата и практична идея на интериора и улесняващите всекидневието интелигентни решения, съчетани с огромното багажно поделение, обезпечават високо равнище на комфорт.
• Изцяло дигитален и “винаги онлайн ”
Новият Taigo предлага голям брой цифрови функционалности като безжично зареждане на смарт телефони и App Connect, употребява новата MIB3 инфотейнмънт платформа и напълно цифрови показания на контролните принадлежности пред лидера, както и редица функционалности по избор и услуги от We гамата на марката.
• Нова, опростена гама от разновидности
Новият Taigo се предлага с нова гама от версии, измежду които и характерно R-Line осъществяване. Между обособените пакети и благоприятни условия за в допълнение съоръжение на практика няма никакво припокриване.
• Teхнологични решения от по-високите автомобилни класове

Благодарение на потреблението на платформата MQB, новият Taigo е пример в своя клас във връзка с сигурността и комфорта на возене – измежду системите за сигурност и асистенция на лидера в новия модел са IQ.DRIVE Travel Assist с Lane Assist и pACC, Front Assist, Side Assist и матрична LED система на предните светлини IQ.LIGHT с Dynamic Light Assist, които в други случаи могат да се открият само в оборудването на коли от по-високите класове.

На 10 декември 2021 се състоя формалната премиера за България на първото SUV купе на Volkswagen в класа на дребните коли. На особено събитие, представители на медиите имаха опция да се видят от близко новия модел на марката. България е част от първата вълна пазари, на които Taigo към този момент се предлага в шоурумите на дилърствата на марката. Управителите на ПОРШЕ България, Флориан Пупетер и Марио Ди Мартино, срещнаха гостите с представянето на Volkswagen през последната предизвикателна 2021 година, и показаха своя оптимизъм за настъпващата нова 2022 година Нестор Несторов, Бранд управител на Volkswagen леки коли, пък показа в елементи акцентите на новия модел, като показа, че Taigo, след T-Roc и Т-Cross, ще спомогне съществено за представянето на марката в България в най-атрактивния и настоящ сегмент. Освен Taigo, на събитието бяха показани за първи път публично и напълно електрическият SUV със задвижване на четирите колела ID.4 GTX, хибридната версия на бестселъра Tiguan и спортната версия с хибридно задвижване на Touareg – Touareg R.

Taigo предлага нов динамичен дизайн с каросерия вид кросоувър и контур в стила на спортните купета и изразителни форми на каросерията с акцент върху стила, характерността и страстите. Taigo e начин на живот модел в всеобщия сегмент. Това е третия модел на Volkswagen на платформата MQB в сегмента A0 след Polo и T-Cross.

Моделът е напълно цифровизиран и постоянно онлайн – общоприетоо е оборудван с дигитален блок на контролните принадлежности Digital Cockpit и най-ново потомство онлайн инфотейнмънт системи MIB3. Множество първокласни характерности са част от богатото съоръжение на модела Матрична LED система на светлините IQ.LIGHT с LED светлинна лента в радиаторната решетка и светлинна лента на задните светлини са част от ярките черти на екстериора. Отвътре незабавно се виждат новаторските принадлежности за ръководство на функционалностите - съвременни сензорни панели и плъзгачи за надзор на настройките на опционалната климатична апаратура Climatronic Touch. Индивидуални акценти в дизайна способстват за ярката характерност на модела - покрив в контрастно черно лаково покритие Roof Pack и извънреден интериорен дизайн пакет Visual Green.

В всекидневието Taigo предлага изключителна деловитост със своя огромен размер на багажника, доста пространство в региона на главите на пасажерите на задните седалки и теглич като в допълнение съоръжение. Комфортът от цифровата епоха е обезпечен посредством безжично зареждане и безжично свързване на мобилни устройства с App-Connect, достъп без ключ Keyless Entry и сензорни екрани с диагонал до 9,2 инча. При предпочитание на лидера системата IQ.DRIVE Travel Assist обезпечава поддръжка при прекъсване, ръководство и ускорение на автомобила, а високоефективните 1,0 и 1,5-литрови бензинови елементи обезпечават рентабилна форма на задвижване с ниски равнища на излъчванията

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР